LYSDESIGN FRA CINTU

Post Image

Cintu designer, projekterer og leverer komplette løsninger til indvendig og udvendig belysning, som er i harmoni med rummets arkitektoniske udtryk.

I tæt samspil med vores kunder designer vi den optimale belysningsløsning.

Vores fokus er altid at designe et funktionelt og udtryksfuldt lys, der skaber liv og identitet og som forbedrer velbefindende, humør og rummets atmosfære.

Teknologien inden for belysning er i rivende udvikling og bliver stadig mere intelligent og kompleks. Cintu er altid opdateret på den nyeste viden og teknologi. Vi ved alt om at designe og installere det rigtige lys, så det fremhæver rummets arkitektur og funktion.

Lys er vores passion, og vi er eksperter på området. Vi ved, hvordan lyset påvirker øjne, hjerne og krop, og vi har indgående viden, om hvordan det rigtige lys bidrager til en sundere livsstil.

Uanset om vi designer belysning til boligen, kontoret, butikken eller klinikken garanterer vi, at et lysdesign fra Cintu er i højeste kvalitet.

Det rigtige lys forbedrer nemlig både trivsel, humør og produktivitet, og kan også reducere hovedpine, irriterede øjne eller træthed.