DET SUNDE LYS

Post Image

Sollyset har en biologisk indflydelse på vores krop. Lyset styrer vores døgnrytme og påvirker vores velbefindende, motivation og funktionsevne. Tidligere styrede solen vores daglige rutiner og gøremål, men i dag bruger vi næsten 90% af vores tid inden døre.
Manglen på det naturlige sollys i løbet af dagen betyder, at vi bliver mere sårbare over for vinterdepression og stress.
Siden opfindelsen af det elektriske lys for 150 år siden, har det elektriske lys været en vigtig bestanddel i vores dagligdag, og da 80% af hjernen netop bliver påvirket af lyset og dets farver, er vores døgnrytme konstant på overarbejde.

Lyset er afgørende for vores helbred. Det sunde lys påvirker vores velbefindende og er et vigtigt element til en sundere livsstil. For at etablere den helt rigtige belysning, er det afgørende, at det naturlige lys og det kunstige lys tilpasses til rummet i den optimale balance.

VI DESIGNER DET RIGTIGE LYS

Når vi udarbejder en lysplan, er det baseret på vores forskellige observationer og rummets belysning. Nogle af de vigtigste observationer er rummets funktion, den nuværende belysning og belysningsprodukter samt målinger som CRI, Kelvin, lysstyrke og flickar.
Vores lysplan er nøje tilpasset det enkelte rum, så det kunstige lys er balanceret det naturlige lys på ethvert tidspunkt på dagen.

Belysningsdesignet indeholder altid en komplet oversigt over de forskellige lysprodukter som lamper, spots, lyskilder, drivere og andre komponenter samt lysberegninger, tegninger og en komplet produktliste.

Det er svært at konkurrere med lyset og energien fra solen. Men en veludført lysplan supplerer det naturlige lys optimalt.